Skip to Content

Festivaluri spaniole de muzica cu iz de primavara

April 30, 2014

Daca va tenteaza o perioada de distractie adevarata, Spania este locul potrivit pentru muzica si dans in aceasta perioada. Daca vi se pare distanta greu de parcurs, va asteptam la Nada Mas cu secrete spaniole delicioase!

Primavara se lanseaza in Spania, o serie de festivaluri de muzica deosebite, motiv pentru care vacanta dumneavoastra poate fi cu atat mai speciala cu cat, orasul Barcelona promite atractii turistice inconfundabile.

Unul dintre evenimentele pe care nu trebuie sa le ratati este “El Festival de Guitarra 2014” care are loc in Barcelona. Inca de la finalul lunii februarie si pana in luna iunie se desfasoara a 25-a editie a festivalului de chitara organizat anual. Scena aduna laolalta o serie de chitaristi celebri intr-o atmosfera de sarbatoare. Distractia si muzica buna gasesc, se pare, locul perfect de intalnire pentru momente de neuitat.
Un alt festival de muzica anual este “Primavera Sound” sau, cunoscut pe scurt, “Primavera”. Debutul evenimentului are loc, de cele mai multe ori, la finalul lunii mai sau la inceputul lunii iunie si se desfasoara, de asemenea, in frumoasa Barcelona. Mai exact, locul distractiei “Primavera Sound” este in Parc del Frum aflat la aproximativ sase kilometri nord-est de centrul orasului, pe coasta Marii Balearice.

Cultura spaniola este una dintre frumusetile pe care trebuie sa le descoperiti zi de zi. Petreceri, festivaluri, istorie, arhitectura, arta si bucatarie, toate sunt motive pentru care merita sa va apropiati de frumusetea Spaniei.

Bogata si originala, arta culinara spaniola descopera o gama larga de preparate delicioase, cu accente diverse de gust si aroma.
La restaurantul Nada Mas, din centrul Bucurestiului, puteti sa gustati preparate spaniole intr-un meniu variat, proaspat si special. Fructe de mare, deserturi delicioase, specialitati din carne de miel de Castilia sau purcelusi de Segovia, faimoasa paella si diverse sortimente de vinuri fine, va oferim zi de zi la Nada Mas.

Descoperiti frumusetea Spaniei mai aproape, la Nada Mas Bucuresti, intr-o atmosfera de poveste si istorie, in spatele Ateneului Roman.
Va asteptam!