Skip to Content

Nada Mas lanseaza rafinamentul unui nou meniu de senzatie!

April 2, 2014

De acum, la restaurantul spaniol Nada Mas va bucurati de un meniu nou, special si bogat! Preparate culinare de top, gust spaniol veritabil si cele mai deosebite ingrediente fac din noul meniu Nada Mas un moment de rasfat culinar! Incepand cu aceasta saptamana va vom delecta cu produse noi, delicioase si speciale!
Exclusive, elegante si bogate in savoare sunt preparatele pe care bucatarii nostri le pregatesc cu pasiune si experienta in fiecare zi.
Vedetele noului meniu sunt preparatele spaniole premium precum “Gambas al ajillo cu ciuperci”, “Jamon Iberico Bellota”, “Escalivada” sau “Jamon Serrano”. Pentru ca gustul irezistibil sta in valoarea traditiilor spaniole, purcelusii de Segovia, mieii de lapte de Castilla si faimoasa coada de taur sunt alegeri de succes pentru iubitorii de preparate speciale.
Noul meniu contine o selectie de antreuri reci si calde revigorante, pline de prospetime si savoare. Feluri principale, supe traditionale si deserturi atractive devin bucati de arta atunci cand sunt servite alaturi de garnituri cu gust si vinuri elegante!
Fie ca preferati fructele de mare, carnea de vitel, de rata sau gustul traditionalei Paella, la Nada Mas puteti sa experimentati o gama larga de preparate culinare spaniole si internationale.
Adresam, cu eleganta si pasiune, invitatia pentru ca fiecare dintre dumneavoastra sa serviti rasfatul gusturilor exclusive din bucataria Nada Mas!
Pofta buna!