Skip to Content

Rulada din piept de pui umpluta cu creveti – o noua vedeta din meniul Nada Mas

May 15, 2014

Am lansat noul meniu de specialitati culinare deosebite. Gustul si savoarea Nada Mas le puteti regasi in varietatea preparatelorspaniole, italienesti, frantuzesti si internationale prezente, de acum, in bucataria noastra.

Rulada din piept de pui umpluta cu creveti este un desfat al gusturilor impletite savuros cu arome proaspete. Pentru ca gustul si aspectul sa fie desavarsite, rulada se serveste alaturi de un sos roze special, pregatit cu secretul pasiunii din bucataria Nada Mas.

Puteti alatura si un pahar de vin elegant, fin, care sa completeze cu succes o cina reusita!
Nu doar delicious, ci si bogati in proteine si cu o cantitate mica de grasimi, crevetii descopera un amestec potrivit de savoare langa carnea proaspata de pui. Cream, asadar, un preparat culinar revigorant, delicios si, in acelasi timp, satios.

Pentru ca dorim sa orchestram momente speciale in cadrul restaurantului spaniol Nada Mas, venim in intampinarea dumneavoastra cu o noua gama de produse in meniu. Descoperiti si savurati mancarea proaspata din bucataria noastra, profitand si de gama aparte de vinuri pe care o oferim. Antreuri, feluri principale, supe si deserturi noi va asteapta sa le serviti la Nada Mas.

Va asteptam sa petreceti timp de poveste, in centrul Bucurestiului, in atmosfera de maiestrie a restaurantului spaniel Nada Mas.