Skip to Content

Supa de fructe de mare Nada Mas – aroma, gust, prospetime.

April 16, 2014

Pentru permanenta imbunatatire a experientelor culinare dar si pentru rasfatul continuu al gurmanzilor, Nada Mas Bucuresti lanseaza noul meniu 2014. Preparate diverse, spaniole si internationale, se regasesc acum in oferta noastra pentru incantarea gusturilor dumneavoastra.
Supa de fructe de mare pregatita de bucatarii Nada Mas este o impletire savuroasa de gust delicios, aroma irezistibila si prospetime!
Pe langa gustul savuros pe care il veti experimenta intr-un bol de supa proaspata, trebuie sa stiti ca fructele de mare sunt o sursa de sanatate. De ce? Se pare ca sunt un complex de minerale, proteine si vitamine, servite simultan intr-un singur preparat culinar. Mai mult, ajuta la prevenirea anumitor afectiuni.
Preparata cu grija si pasiune de catre bucatarii nostri, supa de fructe de mare este imbogatita cu ingrediente proaspete astfel ca puteti savura un mix de arome incofundabil.
Mai mult, noul meniu Nada Mas promite preparate culinare deosebite, delicioase si disponibile in orice moment doriti sa va rasfatati.
Mousse de somon, Carpaccio de vita, Crema de branza si pere fierte in vin acoperite gingas de fulgi de ciocolata sunt doar cateva dintre surprizele din bucataria Nada Mas.
Va asteptam sa descoperiti noile preparate culinare spaniole si internationale.
Pofta buna!