Skip to Content

Un An Nou cu minunata savoare spaniola alaturi de Nada Mas! La multi ani tuturor!

January 8, 2014

An Nou cu impliniri! Va dorim sa aveti minimum 2014 bucurii in fiecare zi, alaturi de echipa restaurantului cu specific spaniol, Nada Mas!

Incantarea, implinirea si multumirea de a pasi impreuna cu dumneavoastra in 2014 sunt motive in plus pentru care dedicam pasiune si performanta in tot ceea ce oferim.

Nada Mas va aduce si anul acesta nenumarate preparate ce cuprind adevaratul gust delicios spaniol, informatii proaspete, seri de petrecere si, mai ales, concursuri! Suntem increzatori si entuziasti ca, in restaurantul nostru, va veti simti cu adevarat relaxati, veti incerca vinuri fine si veti degusta capodopere culinare create de bucatarii nostri experimentati. Asadar, ne-am pregatit sa lansam provocari noi pentru cunoscatorii gustului Nada Mas si, bineinteles, experiente unice pentru cei care pasesc pentru prima oara in restaurantul nostru.

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti noutatile Nada Mas, sa va bucurati de povestile dedicate iubitorilor de “lectura delicioasa” si sa fiti la curent cu evenimentele si ofertele lansate de echipa noastra.

Savurati cu incredere bucuriile noului an si valorificati tot ceea ce suna promitator! In centrul Bucurestiului, Nada Mas dovedeste si in 2014 ca experientele adevarate se traiesc cu pasiune. Multumim ca ati pasit alaturi de Nada Mas in anul ce abia a inceput!

La multi ani!